V. N.danas 23:46

Igor Duljaj kaže da nije iznenađen odlukom da bude smenjen: Očekivao sam da ću ostati bar do kraja sezone 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Igor Duljaj, bivši fudbaler, a od večeras i bivši trener Partizana, izjavio je da ga nije iznenadil odluka Upravnog odbora kluba iz Humske da mu da otkaz.

– Iskren da budem, očekivao sam da ću ostati do kraja sezone, ali mnogo puta sam pričao da su me neki čekali ‘na nož‘ i na kraju se ispostavilo da je to tako. Nisam iznenađen i ko je stao iza odluke Upravnog odbora – rekao je Duljaj za Sport klub.

U trenutku dok su čelnici crno-belih odlučivali o njegovoj sudbini on je bio gost na jednoj televiziji.

– Znao sam da će da se održi sednica, imao sa razgovor povodom toga. Gostovao sam na emisiji i posle emisije sam dobio poziv – izjavio je bivši trener kluba iz Humske, a zatim dodao:

– Ja sam rekao da ću da poštujem svaku odluku. Jutro je pametnije od večeri, a Partizan je iznad svih nas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.

Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.

– Bojana Stefanović, glumica

Originalni tekst