Poznati TV voditelj, Igor Ćurčić, postao je deo ekipe Informer televizije, a našim čitaocima i gledaocima je poručio da od njega mogu da očekuju neposrednost i otvorenost, bez „uvijanja u oblande“.

Poznato TV lice, voditelj Igor Ćurčić, koji godinama vodi i uređuje emisiju „Bez kompromisa sa Igorom Ćurčićem“ na televiziji „Studio B“, novo je pojačanje ekipe televizije „Informer“!

Igor je poznat po neposrednom vođenju političkih emisija, a sada se pridružuje našem timu i donosi potpuno novu i svežu energiju.

Foto: Privatna arhiva

 

Na „Studiju B“ ostavljam kolege, prijatelje i divne uspomene. Ipak, u ovom poslu je to normalno. „Informer“ je velika kuća sa kojom sam dogovorio dalju saradnju i čast mi je što sam postao deo ekipe koja kroz novine, portal, jutjub, društvene mreže, a sada i televiziju pokazuje kako na najbolji način prati sve medijske novitete i postavlja nove produkcijske standarde – rekao nam je Igor i uz osmeh dodao:

Dragan Vučićević i ja smo dogovor postigli tradicionalno, uz rakijicu, a ja ću nastaviti da u svom maniru promovišem tradiciju, porodicu, istoriju i kulturu našeg malobrojnog ali velikog naroda.

Foto: Privatna arhiva

 

Igora smo pitali i šta gledaoci mogu da očekuju od njega, kao i u kojim formatima će moći da ga gledaju na „Informer“ TV?

Nisam postavljač pitanja i to neću nikada biti. Gledaoci mogu da očekuju mnoge neplanirane, situacione razgovore i jasne stavove bez „uvijanja u oblande“. Radiću više puta nedeljno uživo jednu večernju emisiju, a najvažnije političke ličnosti ispitivaću o privatnom životu kroz jednu formu podkasta. Čast mi je što sam tu i posle skoro 18 godina u medijima i dalje imam isti entuzijazam kao na početku. Gledamo se uskoro – poručio je Igor vidno raspoložen.


sledeća vest

Originalni tekst