Pevač Radiša Trajković Đani rešio je da napravi mali predah od napornog perioda nastupa i poslovnih putovanja, pa je sa porodicom otputovao na zasluženi odmor.

Đani sa suprugom i decom uživa na luksuznoj destinaciji, a jedan momenat je iskoristio i da se obrati pratiocima na mrežama.

Foto: Žarko Radovančev

 

Naime, on je sa plaže podelio jedan video koji je nasmejao sve do suza, a u kome on objašnjava kako provodi vreme na odmoru.

Prvo je za svoje prijatelje zapevao jednu pesmu, a sve je iz prikrajka posmatrao njegov sin, pa je onda nazdravio sa svima.

Idemo familijo jedna tekila, da ste živi i zdravi. Sve vas voli i ljubi Đanko, vidimo se ovog leta po vašim gradovima – poručio je pevač.

Ovaj video nasmejao je sve do suza i postao viralan na društvenoj mreži Tik-Tok, a onda su usledili komentari.

“To familijo”, “Tako je kraju”, “Živeli legendo”, “Uživaj, zaslužio si” – samo su neki od komentara ispod pomenute objave, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sanja Marinković pokazala sestru! Godinama beži od kamera, a likom neverovatno podseća na voditeljku!

sledeća vest

Originalni tekst