Od kada je odnio pobjedu u takmičenju „Zvezde Granda“ karijera mladog pjevača Ibre Bublina ide samo uzlaznom putanjom. Postao je jedan od najtraženijih pjevača na terenu, a mnogi tvde da su djevojčice lude za njim.

Pjevač nikad u javnosti nije želio da govori o svojim ljubavima, kada je ta tema u pitanju vješto je izbjegavao odgovore na takva pitanja.

Međutim, nedavno je u razgovoru za Grand otvorio dušu i prizao da je neke svoje djevojke upoznavao i preko društvenih mreža. Ibro kaže da se ta poznanstva nisu slavno završila, ali sa druge strane ističe da želi sa svima da ostane u dobrim odnosima.

-Jesam, upoznao sam neke i preko mreža, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, rijetkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke da se nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba – kazao je pjevač za Grand.

Pjevač je tada priznao da je spreman za novu ljubav, ali je trenutno fokusiran samo na karijeru i nastupe koje radi.

–Spreman sam ja, ali sam se sada usresredio na karijeru i na taj neki život muzičara, pjevača, estradne ličnosti – rekao je Ibro.

(Express/grand.online)

Originalni tekst