Nakon nevjerovatnog uspjeha u „Zvezdama Granda“ i visokog četvrtog mjesta u spektakularnom finalu Kenan Dervišević nedavno je iznenadio publiku sa čak dvije objavljene numere. Međutim, talentovani momak se tu ne zaustavlja već je najavio još jedan projekat koji će uskoro ugledati svjetlost dana.

Nakon dvije pjesme poslije finala koje sam objavio sada je vrijeme za novu numeru. Ipak neću još uvijek previše da otkrivam, ali ću da priznam da čarobni prsti na harmonici neće biti izostavljeni rekao je a sudeći po svemu Bosanac je uključen u pripreme novog singla.

S obzirom da je tokom deset mjeseci borbe na Grandovoj sceni stekao suppose jednog od najboljih narodnih vokala otkrio je da li u aktuelnoj sezoni vidi svog nasljednika.

Foto: Munja

-Iskreno nisam pomno pratio ovu sezonu ali nijedan pevač mi nije nešto specijalno zapao za oko. Trenutno, u ovoj sezoni ne vidim svog nasljednika, ali siguran sam da će se pojaviti u nekoj od narednih priznao je Dervišević i otkrio kom mentoru ove sezone želi trijumf.

-Definitivno Đorđu Davidu, zaista mislim da je to zaslužio. On se stvarno svim srcem bori za svoje kandidate i daje sve od sebe da oni budu što bolji- rekao je.

Takmičenje „Zvezde Granda“ iznjedrilo je sjajne vokale, ali i brojna prijateljstva koja su krunisana duetima koji su danas veliki hitovi, a o tome sanja i Kenan.

-Iskren da budem ne družim se sa svim kolegama iz takmičenja, ali ima njih par sa kojima se čujem i viđam. Ne smatram to lošim, ipak svi imamo puno obaveza. A što se tiče dueta volio bih da snimim pesmu sa Nadicom Ademov otkrio je Dervišević.

Da Derviševiću u poslu cvjetaju ruže jasno je svima, ali ono što mnoge zanima je šta se dešava na ljubavnom planu.

S obzirom da je proljeće ljubav je procvjetala- našalio se pjevač.

(Particular/Massive)

Originalni tekst