Tina Ivanović poznata je po hitova provokativnih tekstova zbog kojih je često bila na meti kritika, međutim ova živa vatra na sceni, privatno je sasvim drugačija osoba.

Svako ko je upoznao Tinu van kamera složiće se da je ona mirna i tiha osoba koju koju niko ne može da poveže sa onim što predstavlja na televiziji, što je primijetila Kaća Živković koja se sa pjevačicom našla u istoj emisiji kada je pitala kako je moguća takva suprostnost.

– Da li su to dvije Tine- jedna lavica i druga maca i kako to uspijevaš da spojiš?- upitala je Kaća u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“, na šta je ona odgovorila:

– Ja sam dupla vaga i možda postoje te dvije Tine. Jedna koja je na sceni i pjeva škakljive pjesme, imala sam herca da otpjevam „Bundu od nerca“ u vrijeme kada se nisu snimale takve pjesme. Snimila sam neke pjesme prije više od dvadeset godina koje se i dalje slušaju. Privatno sam normalna, kućevna žena, ali ponosna sam na svoje pjesme i karijeru iako sam privatno drugačija– objašnjava pjevačica.

Iako je prošle godine zakoračila u šestu deceniju, Tina se ne libi da na sceni pokaže svoje atribute za koje pored komplimenata ponekad dobija i kritike na koje se ne obazire.

– Dok god budem pjevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi– iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.

– Vrijeme leti, svi starimo, ali ne treba o tome razmišljati. Ništa mi ne fali, hvala Bogu– smatra pjevačica.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst