Bivša zadrugarka Miljana Kulić najavila je još jednu u nizu tužbi.

Ova je namenjena nekadašnjoj rijaliti učesnic Vesni Rivas. Kulićeva je na Marijinom Instagram profilu koji trenutno koristi najavila tužbu, te otkrila i zbog čega je donela tu odluku. 

Foto: Zoran Sinko

 

– I za Vesnu Rivas tužba, jer tvrdi. Pa, neka dokaže – odbrusila je Miljana Kulić na svomInstagram storiju. 

Foto: printscreen instagram

 

Miljana je odlučila da presavije tabak sa mnogim zadrugarima, ali i ljutim rivalima van cimerskih odnosa. Tako je Kulićeva donela odluku da sa advokatom pošalje tužbe za bivše zadrugare, a očigledno se na spisku našla i Vesna. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ne zna se ko koga... Otkrivamo koji su neočekivani ljubavni parovi pred

sledeća vest

Originalni tekst