Nastavak najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga 7 Elita” čelnici Pink televizije najavili su za jesen i svakodnevno se pojavljuju imena potencijalnih učesnika. A sada su se kao moguće takmičarke izdvojile dve, jedna od njih tek što se porodila.

“Zadruga 7 Elita” rijaliti je koji će biti nastavak serijala “Zadruga”, ali kako je najavio vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, u nju neće moći svako. 

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Sada se spekuliše da bi jedna od učesnika mogla biti Anja Todorović, bivša stanovnica Bele kuće. 

Foto: Foto: Luka Matić

 

Todorovićeva se istakla tokom Zadruge 4 zbog svoje turbulentne veze sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, a po izlasku su uspeli da razreše nesuglasice, te su na kraju ozvaničili veridbu.

Osim nje, učesnica “Zadruge 7 Elita” mogla bi da bude i tek porođena Tara Simov koja je danas na svet donela sina Nikolaja, a mnogi su zaključili to jer joj je direktorka zabavnog programa Pink televizije, Milica Mitrović ostavila veliki broj emotikona srca u objavi na Instagramu.

Foto: Instagram prntscreen/tarasimov

 

S obzirom na to da je Tara bila diskvalifikovana iz “Zadruge”, sada su se mnogi iznenadili Miličinom reakcijom na profilu rijaliti učesnice i svima je jasno da su izgladile nesuglasice, ukoliko ih je i bilo. A da li ovo znači i da će Tara ući u nastavak rijalitija, saznaćemo od septembra.

Foto: ATAIMAGES

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst