Nakon drame koju je pretrpjela sestra poznate tiktokerke Uki Q, Sara Hadžić, kada ju je brutalno pretukao suprug Damjan, nakon čega je sa brojnim povredama završila u bolnici, brojne javne ličnosti oglasile su se ovim povodom, zgrožene postupkom dvadesettrogodišnjeg muškarca nad svojom četiri godine mlađom suprugom.

O temi porodičnog nasilja progovorila je i Tanja Savić koja je iskoristila priliku da pruži podršku svim ženama koje prolaze kroz isto.

– I ja sam pretrpjela nasilje, nema šta da lažem. Nije lijepo, ne želim da dajem primjer tim ženama. Moja poruka njima je da treba da se izađe iz tih odnosa i da se ne trpi nasilje. Muž, to je osoba u koju treba da imaš najviše povjerenja, da te čuva, štiti i gura kroz život. On treba da ti da sigurnost, a kada te ta osoba ponižava i maltretira, onda je to stvarno za svaku osudu. Ne znam ni ja kako sam uspjela to da prebrodim i kako me nije slomilo. Samo ja znam kako mi je bilo. Bila sam usamljena, bukvalno sam bila s njim, a osjećala sam se kao da sam sama. Mislim da je to nešto najgore, kad živite sa partnerom, a osjećate se sami na svijetu – rekla je Tanja.

(express/republika)

The post I JA SAM TRPJELA NASILJE, SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BILO: Tanja progovorila o torturi kroz koju je prošla, pa pružila podršku svim žrtvama appeared first on Express.

Original Article