Influenserka i pevačica Luna Đogani pojavila se na jednom prestoničkom događaju u društvu sestre Nine, na koji su u odličnom raspoloženju došle da podrže majku Anabelu.

Naslednice dinastije Đogani došle su “skockane” od glave do pete, no, kako je Luna u blagoslovenom stanju, pojavila se u nešto svedenijem izdanju. 

Na sebi je imala crnu usku haljinu koja je isticala njen trudnički stomak, dok je na nogama ponela ravne sandale.

Foto: ATAIMAGES

Luna Đogani

S druge strane, njena sestra odlučila se za nešto smeliju kombinaciju. Nina je obukla mini suknju i usku majicu, a sve je upotpunila čizmama sa visokom petom.

Pobednica “Zadruge” se takođe osvrnula i na dolazak drugog deteta, te kako se njena ćerka Mia priprema za dolazak sestre.

Foto: ATAIMAGES

Luna i Nina Đogani, Anabela Atijas

–  Retko izlazim, porodica mi je na prvom mestu. Meni je mama rekla da nastupa i ja sam rekla da želim da dođem, a osećam se super. Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža, jer kad sam bila trudna sa Mijom imala sam više vremena. Mia je svesna da mama ima beba u stomaku. Pripremamo je za taj trenutak, ona mazi i ljubi stomak. Preslatka je i osećajna – rekla je Luna, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

Luna Đogani

Malo me hvata panika kako ću sa dve bebe, ali daćemo sve od sebe da Mia prihvati sestru na najbolji mogući način. Nisam zahtevna trudnica, a Marko baš pomaže u svemu – kazala je Luna za Blic.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst