Lekari u Medicinskom centru Univerziteta u Hong Kongu odnedavno mogu da pružaju savete tokom rizičnih i komplikovanih medicinskih intervencija čak i ako se fizički nalaze na udaljenim lokacijama, a koristeći jasan video prenos u realnom vremenu. Ovo je samo jedna od korisnih inovacija koje je kompanija Huawei omogućila ovoj bolnici kombinovanjem naprednih tehnologija, uključujući 5G. Na taj način, kreirana je prava revolucija zdravstva: efikasnost operativnih zahvata, udobnost pacijenata i bezbednost.

5G tehnologija, takođe omogućava primenu telemedicine, kontinuirano praćenje medicinske opreme, invalidskih kolica i nosila, kao i visokorizičnih pacijenata sa kognitivnim oštećenjima, jer postavljeni sistem upozorava osoblje ukoliko dođe do naglih promena.

Kreveti su opremljeni informativno-zabavnim sistemom, pa pacijenti mogu da provere podatke o lekovima koje uzimaju, informacije o terapiji, da naručuju obroke, ali i da pristupe televizijskim programima i internetu. Dodatno, rešenje za upravljanje logistikom znatno je pojednostavilo procese nabavke i upravljanja farmaceutskim i medicinskim potrošnim materijalom.

Izvor

Besprekoran internet za navijače jednog od najvećih stadiona na svetu

Kvalitetan internet tokom najvećih sportskih manifestacija koje posećuju desetine hiljada navijača predstavlja pravi izazov, ali na čuvenom stadionu River Plate u Buenos Ajresu to više neće biti slučaj. Zahvaljujući Huawei tehnologiji postavljeno je čak 389 pristupnih tačaka koje omogućavaju besprekornu mrežu, uključujući područja poput tunela za pristup terenu.

Implementacijom AirEngine Wi-Fi 6 sistema nadmašeni su svi konkurenti  po testovima mrežne efikasnosti. Reč je o rešenju koje pruža brži, stabilniji i lakši pristup bežičnoj mreži i internetu. Zahvaljujući novom tipu algoritma, koji raspoređuje korisnike na osnovu zauzetosti kanala i prioriteta usluge poboljšava se korišćenje infrastrukture i omogućava većem broju ljudi da istovremeno pristupe mreži bez zamrzavanja i kašnjenja.

Digitalizacijom River Plate Huawei je doprineo unapređenju doživljaja navijača i još jednom potvrdio vodeću ulogu u transformaciji povezivanja na internet.

Izvor

Post Views: 31

Originalni tekst