Koarkai Hrvatske lako su na svom parketu savladali Kipar rezultatom 92:63. Dok je Grka savladal Holandiju u gostima u Den Hagu, i to nakon drame u zavrnici – 72:74.

:

FOTO: FIBA.Basketball

Prevagu na tasu Hrvatske doneli su Roko Prkain sa 24 poena i 10 skokova, Mario Hezonja sa 22, Dario Drenjak sa 11, Ivan Vrane sa 10 poena. Kod Kipra, Konstantinos Simicis je postigao 17, Nikolas Stilijanu 16, Darel Vili 15 poena.

Grka je u prvoj rundi pobedila eku sa 72:64, a zatim se u drugoj rundi provukla u Holandiji. Grka je uspela da dobije treu deonicu sa 30:19, a zatim je u triler zavrnici Tolopulos pogodio za 72:71.

Frenke je promaio trojku, Vries izgubio loptu posle ofanzivnog skoka, a Luncis pogodio za 74:71. Grka nije dozvolila ut za tri poena, a Klof je pogodio samo jedno slobodno bacanje, za konanih 74:72.

BONUS VIDEO:KLASII NIKOLE JOKIA: Gde su sada igrai koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst