JEDAN od svojevremeno najboljih tenisera regiona proživljava težak period u karijeri. Nekada treći igrač planete nalazi se sada izvan top 1000.

ХРВАТ БАШ НИСКО ПАО: Некадашњи ривал Новака Ђоковића и Ју-Ес опена проживљава тежак период

Foto arhiva VN

Povrede su umešale prste u karijeru Marina Čilića koji je svojevremeno bio veliki rival Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Za razliku od Noleta koji je takođe imao problema sa povredama, Hrvat nije uspeo da se uzdigne. 

Problema sa kolenom vuče već dugo Čilić. Zbog toga je propustio celu 2023, u maju ove godine još jednom bio operisan, a sada pokušava da se vrati igrajući “čelendžer” turnire. Na jednom od takvih, sada 1082. igrač sveta izgubio je od Kolumbijca Adrije Sorijana Barere u dva seta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Čilić ima 35 godina i dve godine je mlađi od Novaka Đokovića. Tokom karijere je osvojio 20 turnira od kojih i US Open 2014. Bio je finalista Australijan Opena i Vimbldona.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o „velikoj trojci“: Ono što su uradili ravno je čudu 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst