Rialda je ispričala kako je veliki fan Novaka Đokovića zbog čega je mnogo čitala o njegovoj ishrani i na taj način izgubila veliki broj kilograma.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Rialda Karahasanović kaže da je skinula devet kilograma pomoću ishrane Novaka Đokovića. Pevačica ističe da je, poput najboljeg srpskog tenisera, izbacila meso i da svakog jutra pije šejk od celera.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Veliki sam obožavalac Novaka Đokovića i dosta sam čitala o njegovoj ishrani. Primenila sam nešto što se ispostavilo kao baš dobro. Više ne jedem meso! To pravilo jedino prekršim kad odem u Sarajevo i ponekad naručim ćevape, dok u Beogradu jedem samo ribu i tako sam skinula devet kilograma – kaže pevačica i otkriva koji je još Noletov recept usvojila:

– I ja pravim šejkove od celera, spanaća, blitve, krastavca… To mi utiče pozitivno na krvnu sliku. Jedem mnogo zelenog povrća jer mi to pokreće metabolizam. Ako pojedem pastu, ne mogu da sastavim dve rečenice, nemam snage… Shvatila sam da mi to nikako ne prija. Zato radije pravim omlet od tri belanceta, uz blitvu, spanać, papriku i mladi luk. To mi uvek daje energiju. Pored svega toga, primenjujem i autofagiju kao Nole, ne jedem 16 sati dnevno!

Foto: Miloš Rafailović

 

Bivša učesnica “Zadruge” kaže da je nakon rijalitija imala zdravstvene probleme.

– Imala sam hormonski disbalans posle “Zadruge”, voda mi se zadržavala u organizmu. Baš sam se stresirala dok nisam shvatila da postoji hrana koja mi odgovara. Skoro sam saznala da sam intolerantna na koricu paradajza! Ne jedem nikad hleb, ne pijem sokove, nisam ljubitelj grickalica. Najbitnije je da unosim dosta tečnosti i da pijem čajeve. Zeleni, crni, kamilicu, nanu… Sve volim – kaže pevačica koja je ceo život “u treningu”:

– Mnogo treniram, kao mala sam išla na košarku, pa na kik-boks, pilates… Sada idem u teretanu i nemam trenera jer znam sama šta treba da zategnem, a šta da istopim!

Ovo jede Rialda

Doručak:

Šejk od celera

Ručak:

Riba i zelena salata

Večera:

Salata sa tunjevinom

Trik savet:

Pijte čajeve za izbacivanje tečnosti i trenirajte

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst