Zvijezdu “Čuvara plaže” i bivšeg fotomodela Loni Vilson, fotografisali su paparaci u Los Anđelesu. Ona i dalje živi kao beskućnik, hranu traži po kontejnerima i jedva preživljava.

Loni je naoko živjela “savršeni život” u braku sa glumcem serije “Čuvari plaže” Džeremijem Džeksonom dok nije doživjela bračni pakao.

Kroz šta je nesretna žena prošla i kako je taj naoko savršen život izgledao, najbolje svjedoči to što danas ova 38-godišnjakinja živi na ulici i hrani se iz kontejnera.

Nakon kraha braka i teškog razvoda prije devet godina, u kojem su pljuštale optužbe o zloupotrebi droge i alkohola, koje je ona negirala, zanosna plavuša danas je praktično neprepoznatljiva dok luta ulicama, preturajući po kantama za smeće u potrazi za hranom.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najjlepših žena svijeta opet su obišle i rastužile svijet. Naime, ona je uslikana dok “kopa” po kontejnerima i svoj “ulov” vozi u kolicima.

Loni Vilson bila je kraljica modnih pista, popularnost joj je donijela bogatstvo, milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvijezde “Čuvara plaže” Džeremija Džeksona smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena svijeta. Popularnost i uspjehe zamijenila je zavisnost od narkotika. Loni se prije desetak godina razvela od Džeremija Džeksona sa kojim se vjenčala 2012.

Njenom sunovratu doprinio je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju gdje je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

Originalni tekst