Lana Jurčević, hrvatska pjevačica i novopečena mama, još jednom je na društvenim mrežama nasmijala pratioce.

Hrabra Lana se porodila krajem prošle godine i rodila je kćerku nakon brojnih poteškoća tokom trudnoće.

Prvo je skrivala pol prinove, a još njeno ime drži pod velom tajne.

Sada je na TikToku objavila šaljivi snimak na račun imena kćerkice.

Izgleda da joj se dopadaju nagađanja pratilaca

-Kako će se zvati beba? Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin – napisala je u opisu snimka, a ubacila je glas glumice i komičarke Sandre Silađev.

-Zašto se djevojčica ne bi zvala Sipa? Ili Školjka? Školjka je baš romantično. Zamisli kad te prozivaju – Školjka, izađi na tablu. Ili ako budu dvije djevojčice – Školjka i Sipa ili Školjka i Zvijezda. A sinovi Jež i Jastog. Ako već biramo imena, meni je predivno Brancin – riječi su Silađev koje je Lana koristila ovog puta.

Prije nekoliko dana, uz niz fotografija cvijeta lotosa, Lana je pomogla pratiocima da “pogode” ime.

-Naša curica ima isto ime kao ovaj predivni i čarobni cvijet koji raste iznad vode na jezerima. To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerovatno… Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija. Kad sam počela pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To je sigurno unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate”, objasnila je tada Lana.

(Express / CDM)

Originalni tekst