Astrolozi smatraju da Blizanci spadaju u horoskopski znak koji najsporije stari. Blizanci spadaju među vazdušne znakove Zodijaka i vladar im je Merkur. Osobe rođene između 21. maja i 20. juna pripadaju ovom znaku.

Iako su Blizanci često na lošem glasu jer su, kako ljudi govore, dvolični, to je daleko od istine. Čuveni brbljivci su kraljevi dobrog humora, a prepoznatljivi su po tome što odlično odolevaju godinama.

Blizanci su često poznati po svojoj dvostrukoj prirodi. Mogu imati dve strane ličnosti koje se često menjaju. Ovo ih čini fleksibilnim i prilagodljivim, ali ponekad može izazvati nedoumicu u vezi sa njihovim stvarnim namerama.

Bliznaci, kojima vlada Merkur, poseduju visoku inteligenciju i sposobnost učenja, uvek su veseli, a u srcu ostaju zauvek deca.

Foto: Pixabay

 

To doprinosi da nikada ne izgledaju kao osobe svojih godina, a drugi znakovi mogu da im pozavide na njihovoj mladolikosti.

Uvek veseli i raspoloženi za druženje, Blizanci i fizički i psihički odolevaju godinama. Oni su ljubitelji drečavih i šarenih boja, tako da imaju sopstveni stil.

Blizanci su izuzetno komunikativni. Vole da razgovaraju, izražavaju svoje misli i slušaju druge ljude. Ovo ih čini odličnim u komunikaciji, ali ponekad mogu biti skloni površnosti u svojim odnosima.

Uvek deluju 5 ili 10 godina mlađe, a zbog toga se i govori da najsporije stare. Vole nove izazove i promene, a smisao za humor je deo njihovog neodoljivog šarma.


Mesec je ušao u Bika! Za 3 horoskopska znaka stiže kosmički preokert

sledeća vest

Originalni tekst