Neki ljudi osećaju duboku povezanost sa psima, dok drugi preferiraju društvo mačaka.

Psi i mačke, kao najčešći kućni ljubimci, imaju svoje jedinstvene karakteristike koje privlače različite ljude. Dok su psi poznati po svojoj odanosti, energiji i društvenosti, mačke su često cenjene zbog svoje nezavisnosti, elegancije i tajanstvenosti. 

U nastavku otkrivamo koji horoskopski znakovi više vole pse.

Foto: Shutterstock

 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji, entuzijazmu i želji za avanturom. Psi su uvek spremni za igru i aktivnost zbog čega su idealni ljubimci za Ovnove. Ovnovi cene odanost i zaštitnički instinkt koji poseduju psi, što im pruža osećaj sigurnosti i vernosti.

Lav

Lavovi su prirodni vođe, harizmatični i ponosni i vole da budu u središtu pažnje. Odlično se slažu sa psima jer su psi odani i svu svoju pažnju daju svojim vlasnicima. Uz pse, Lavovi se osećaju cenjeno i prihvaćeno.

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Strelci su slobodoumni istraživači, uvek u potrazi za novim iskustvima i avanturama. Pas, kao verni saputnik, može da im pruži društvo na njihovim putovanjima i ekspedicijama. Strelci cene pse zbog njihove spremnosti na akciju i istraživanje.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni, društveni i uvek u potrazi za novim informacijama i iskustvima. Psi su po prirodi društveni i željni interakcije, zbog čega savršeno odgovaraju Blizancima. Blizanci vole da pričaju i komuniciraju, a pas im pruža neprekidno društvo i pažnju. Njihova veza sa psima temelji se na zajedničkoj želji za društvenim kontaktom i razmenom energije.

Foto: Shutterstock

 

Ako stavite ovaj broj u novčanik pare će se lepiti za vas! Privucite sreću i blagostanje

sledeća vest

Originalni tekst