RAK

Zahvaljujući Jupiterovom putovanju kroz vašu 10. kuću karijere i ambicije, dostigli ste profesionalne prekretnice i stekli pravo ime za sebe. Međutim, ova retrogradnost će vas naterati da duže pogledate ljude sa kojima delite život. Kako je Merkur retrogradan u vašoj sedmoj kući partnerstva, to bi moglo dovesti do nesporazuma koji dovode do sukoba, posebno ako još uvek postoji nerešena trauma iz prošlih veza. Ustvari, ova retrogradnost može čak dovesti do toga da se bivši ponovo pojavi i da pruži ruku pomirenja.

BLIZANCI

Retrogradni Merkur uvek ima veliki uticaj na vaš znak. Merkur je vaša vladajuća planeta, što u suštini znači da se ono što se dešava Merkuru dešava i vama! Kada Merkur bude retrogradan u vašoj osmoj kući intimnosti i emocionalnih granica, to bi moglo da smanji žar u vašem seksualnom životu, ali će vas takođe podstaći da preispitate način na koji se izražavate i način na koji pokazujete osećanja prema nekome. Možda ćete čak otkriti da se stari ljubavnik iz vaše prošlosti ponovo pojavljuje, omogućavajući vam da izlečite bol koji još uvek traje između vas. U astrologiji, osma kuća vlada transformacijom, što znači da se nešto mora zameniti za nešto mnogo bolje. 

Pixabay

Retrogradni Merkur od 29. decembra

DEVICA

 Kako se Merkur retrogradno nalazi u vašoj petoj kući strasti i zadovoljstva, to bi moglo da vas navede da ponovo razmislite o stvarima koje vam donose najviše radosti. Ako odjednom više ne osećate privlačnost prema nečemu ili nekome  to bi mogao biti znak da ste spremni da isprobate nešto novo. Kada Merkur u januaru krene direktno možda ćete se osećati inspirisanim da se izrazite na potpuno drugačiji način. Bilo da se pomirite sa svojim osećanjima prema nekome ili se spremate da zaronite u kreativni projekat, vašem entuzijazmu neće biti granica.

JARAC

Retrogradni Merkur je u znaku Jarca, što vas čini glavnom metom ovog zbunjujućeg tranzita. Međutim, definitivno nije kraj sveta i ovo ćete preživeti. Ali kako se Merkur kreće retrogradno kroz vašu prvu kuću ličnosti, to može dovesti do iskrivljenog osećaja sebe, posebno ako se oslanjate na potvrđivanje drugih ljudi da biste se osećali svojim.Takođe stavljate veliki pritisak na sebe da budete savršeni. Dajte sebi malo milosti, jer ste ljudsko biće, a ne robot. Kada Merkur krene direktno u januaru želećete da sebe vidite u novom svetlu. Imaćete osećaj kao da ste rešili dugotrajne konflikte u sebi, pišu astrousluge.com

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst