OVAN

NOVAC IM STIŽE VRLO BRZO! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI tokom leta!

NOVAC IM STIŽE VRLO BRZO! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI tokom leta!

U STANJU SU DA SE SVAĐAJU ČITAV DAN! Ovi horoskopski znaci su uvek spremni da se RASPRAVLJAJU!

U STANJU SU DA SE SVAĐAJU ČITAV DAN! Ovi horoskopski znaci su uvek spremni da se RASPRAVLJAJU!


NOVAC IM STIŽE VRLO BRZO! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI tokom leta!


NOVAC IM STIŽE VRLO BRZO! Ovi horoskopski znaci će se OBOGATITI tokom leta!

sledeća vest

LJUBAV: Ovo je vaše vreme zaljubav I treba da ga iskoristite. Više nego jedna osoba će se danas zainteresovati za vas. POSAO: Može se desiti da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

BIK

LJUBAV: Ovih dana ste vrlo slatkorečivi, a ljupkost I lepi maniri su vaš glavni adut. POSAO: Doživećete izvesnu blokadu u sferi posla, pogotovo ako se bavite sportom ili zabavom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

OVAN, BIK, VODOLIJA! Evo KAKO će retrogradni Merkur uticati na ova 3 horoskopska znaka – finansije NAJUGROŽENIJE, a onda i OVO!

OVAN, BIK, VODOLIJA! Evo KAKO će retrogradni Merkur uticati na ova 3 horoskopska znaka - finansije NAJUGROŽENIJE, a onda i OVO!

RETROGRADNI MERKUR I PETAK 13! Paklena kombinacija dva HAOSA – ovaj znak ne mora da BRINE o TOME

RETROGRADNI MERKUR I PETAK 13! Paklena kombinacija dva HAOSA - ovaj znak ne mora da BRINE o TOME

BLIZANCI

LJUBAV: Možda ćete razviti romantična osećanja za nekoga ko vam je sada samo prijatelj/ica. POSAO: Ne osećate da vam se pridaje vrednost koju zaslužujete, a to verovatno I jeste slučaj. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

pexels.com

Blizanci će se dobro osećati

RAK

LJUBAV: Da biste bili sretni, treba vam osoba u čiju vernost I stabilnost emocija ne sumnjate. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla, pogotovo ako se bavite javnim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Vi ste inače vrlo realistični u ocenama drugih ljudi, ali danas ćete imati tendenciju da idealizujete druge. POSAO: Očekujete uspeh I on će se desiti, mada samo delimičan. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti romansu sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Manje pozitivne promene na radnom mestu I u vezi radnog procesa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Ljubav u tajnosti ili sa nekim ko je daleko. Možda I platonska ili virtuelna ljubav, ali svakako ne neka obična ljubavna priča. POSAO: Dobro uslovi rada I povoljna klima na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom, ali I razrešavanje ove male krize.POSAO: Možete dobiti šansu da zauzmete neku bolju poziciju. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete steći tajnu simpatiju. Inače bez značajnih događaja u ovoj sferi. POSAO: Ništa novo na planu posla. Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

pexels.com

JARAC

LJUBAV: Imaćete vrlo uzbudljiv ljubavni život. Smeh, sretni događaj I izlazak, će doprineti tome. POSAO: Mogući su administarativni ili pravni problem zbog prekršaja u saobraćaju. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: I suviše ste opterećeni nekim životnim ili poslovnim problemima, da biste uživali u ljubavi. POSAO: Možda ćete potpisati ugovor ili sklopiti dogovor, ali ne tako povoljan kakvom se nadate. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će vas zainteresovati. POSAO: Mogli biste da imate uspeha ako radite u vojsci, policiji ili bilo kojoj službi bezbednosti. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article

(Visited 5 times, 1 visits today)