Pogledajte šta donose zvezde u naredne tri godine 

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Od 7. marta 2023. do 14. februara 2026.  dešava se prelazak Satruna iz Vodolije u znak Riba! Ovo je jedna od najdužih astro prognoza, pogledajte šta vas čeka u naredne tri godine.

Horoskop vam donosi Sensa.

Astrolozi objašnjavaju da će Saturn će 7. marta 2023. napraviti svoj prelazak iz Vodolije u Ribe, gde će ostati do 14. februara 2026. godine. Saturn se prvi put preselio u Vodoliju u decembru 2020. godine, pod poravnanjem poznatim kao Velika konjunkcija.

Sada kada smo na kraju ovog ciklusa, setite se tema, obrazaca ili lekcija koje su se odvijale u vašem životu od decembra 2020. Gde ste morali da postavite granice? Gde ste morali da istupite i preuzmete odgovornost za stvari u svom životu? Gde ste se osećali sputanim?

Sve su to stvari koje energija Saturna može da inspiriše u nastojanju da nas dublje poveže sa onim što zaista želimo i za šta treba da preuzmemo odgovornost. Prema astrologiji, Saturn se može uporediti sa strogim učiteljem ili majstorom koji prenosi znanje. Iako može doneti teške lekcije, podstiče nas da pokažemo svoj puni potencijal. Kada naučimo određene životne lekcije, osećamo se mudriji, zreliji i usklađeniji sa onim gde želimo da budemo.

Šta donosi najnovija astroprognoza za naredne 3 godine?
Šta donosi najnovija astroprognoza za naredne 3 godine?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

Sada, sa Saturnom koji menja znak, osetićemo pomak. Sve stare lekcije o Saturnu u Vodoliji će dostići svoju tačku vrhunca, pomažući vam da pronađete kraj i završite sve labave krajeve.

Pre nego što Saturn napusti Vodoliju, on može doneti neke zaostale nagrade iz prošlosti. Astrolozi smatraju da je Saturn povezan sa nagrađivanjem za prošle uspehe. Dakle, dok se Saturn sprema da započne novi ciklus u Ribama, prihvatite prilike koje vam se pružaju. Ostanite otvoreni za ono što vam se nađe na putu i ​​vidite da li možete da poštujete neke stare lekcije, kao i koje lekcije iz prošlosti su vas najviše naučile nečemu.

Ribe su poslednji znak zodijaka, tako da Saturnovo kretanje ovde takođe ukazuje na završetak ili tačku završetka većeg ciklusa. Na neki način, o Saturnovom prelasku u Ribe možete razmišljati kao o kolektivnom povratku Saturna, gde svi obrađujemo i prolazimo kroz lekcije i darove.

Ribe su vodeni znak koji predstavlja svetlost, tamu i nevidljive svetove. Poznat je po svojim apstraktnim idejama, kreativnosti, saosećanju i kretanju tokom. Ribe su promenljiva voda, što znači da ćemo biti prilagodljiviji i otvoreniji za promene koje dolaze.

Ako su Ribe vode mirnog protoka, Saturnovo prisustvo će izgraditi brane. Ove brane mogu da usmere vodu u produktivnijem i korisnijem pravcu, ali se takođe može osećati više zagušljivo ili kontrolisano.

Da li vam se smeši uspeh u naredne 3 godine, šta kažu zvezde?
Da li vam se smeši uspeh u naredne 3 godine, šta kažu zvezde?foto: GaudiLab/Shutterstock

Međutim, postoji način da se stvori ravnoteža između ove dve energije. Kreativne, nematerijalne ideje energije Riba mogu dobiti neke korene u stvarnosti zahvaljujući Saturnu. Ovo nam može omogućiti da uzmemo te kreativne ideje i zapravo ih oživimo u stvarnosti.

Ako radite na nečemu kreativnom, Saturnovo prisustvo može vam pomoći da uzmete sve svoje ideje i date im korene kako biste mogli nešto da izgradite sa njima. Saturn ima veoma utemeljenu, praktičnu energiju, tako da uparite ovo sa kreativnošću Riba, i postoji ravnoteža koja se ovde može postići da vam pomogne da svoje kreativne ideje oživite ili čak pretvorite u posao.

Dok je Saturn u Ribama, takođe je važno da tragate za odgovorom na pitanje – Kako možete preuzeti odgovornost za život, za svoja dela, za svoje reči, za energiju koju dajete u svet?

Saturn želi da se pojačamo i preuzmemo odgovornost za svoje živote i da se ponašamo u skladu sa svojim istinskim, autentičnim ja. Saturn može da nametne granice i ograničenja čineći da se osećamo zaglavljenima ili ugušenim, ali to je samo zato da bismo mogli da odvojimo vreme da shvatimo šta zaista želimo i za šta smo zaista voljni da se založimo.

Takođe, sledeća pitanja će biti aktuelna u naredne 3 godine:

Šta moja kreativnost zaista znači za mene?

Kako mogu preuzeti odgovornost za svoje kreativne vizije?

Kakva budućnost vas čeka u naredne tri godine?
Kakva budućnost vas čeka u naredne tri godine?foto: LightField Studios/Shutterstock

Koje su neke opipljive stvari koje mogu da uradim da svoje snove pretvorim u stvarnost?

Mogu bolje da razumem sebetako što…

Moje prave misli i osećanja oko ove situacije su…

Kada se smirim, moja intuicija deli…

Mogu bolje da izrazim svoje saosećanje uz…

Originalni tekst