AKTUELNO

Horoskop

HOROSKOP: Škorpije, moguće je RAZOČARENJE u ljubavi! Blizanci, danas niste dovoljno operativni!

Izvor: Objektiv.rs, Foto: Pexels ||

Šta zvezde predviđaju za danas?

OVAN

Nemate danas dovoljno energije i zato ne forsirajte poslove koji vas mnogo umaraju. Ne slušajte pamet u emotivnim odnosima jer je potrebno da se pribižite jednom Strelcu. A tu nema baš mnogo pameti.Polje zdravlja je podložno upalnim procesima.

BIK

Nije potrebno da menjate posao koji vam odgovara samo zbog trenda u trenutnim situacijama.Finansije neće biti ugrožene ako ne menjate saradnike.Potrebna vam je konkretna podrška u emotivnom odnosu pa je zatražite. Zdravlje sasvim dobro i stabilno.

BLIZANCI

Potrebno je da napravite ravnotežu u dnevnim obavezama jer niste danas dovoljno operativni. Iapk to neće narušiti vaše finasije. U ljubavi ste raspoloženi i stalno planirate druženje i zabavu. Partneru je sve to zanimljivo. Zdravlje solidno.

RAK

Dajte priliku današnjem danu da uradite prave poslove a ne one koji su unapred osuđeni na propast. Imate dovoljno veština da uspete u poslovima koji su vezani za trgovinu. Brinete unapred bez realne podloge i osnove . Zdravlje je dovoljno solidno.

LAV

Vaše iskustvo je danas vaša prednost u svim poslovima i dogovorima. Slušajte svoj instikt i ne brinite o odlukama koje donosite. Nije povoljnoo da menjate svoje stavove prema emotivnom statusu. Ništa novo u ljubavi. Stabilno je opšte zdravlje.

DEVICA

Zabrinuti ste zbog neredviđenih troškova a to vas uvodi u napetost i neraspoloženje. Ipak nalazite dobar izvor finasija. Budite istrajni u ljubavi ako ste u vezi ili braku. Razmislite o obećanjima koje ste dali. Zdravlje bez većih tegoba.

VAGA

Danas se na vam vidi kada ste ljuti a kada radosni. Ne obraćajte mnogo pažnje na tuđe mišljenje jer znate ko ste i kakvi ste. Iako je moguće da ugrožavate ljubavnu vezu ali vam je stalo do partnera. Na vama se vide sve emocije. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Jasno je da vas drugi ne razumeju ali je bitno da vi znate šta hoćete. Važno je da stojite iza svojih reći i poslovnih postupaka. Danas idealizujete ljubav ali i partnera. To vam se može obiti o glavu i doneti razočarenje. Zdravlje stabilno.

STRELAC

Ne dopada se svima vaša lažna odmerenost. Zato je dobro da pokažete i kažete stvarno mišljenje. U ljubavi emotivni partner očekuje više od puke priče i obećanja. Postavite manje granice u ponašanju. Zdravlje je odlično i veoma stabilno.

JARAC

Danas ste veoma subjektivni i podložni neralnim očekivanjima u poslu. Imajte na umu da se zasluge ne izmišljaju. Uživate da postavljate rebuse na emotivnom polju ali partner nije oduševljen vašom taktikom. Dobro je opšte stanje zdravlja.

VODOLIJA

Želite da se neki saradnici potrude oko vas ali će to danas izostati. Pokažite malo dobre volje i preduzmite inicijativu na poslu. Zračite optimizmom i to se svima dopada ali bliskosti nedostaje. Zdravlje je dovoljno stabilno i bez tegoba.

RIBE

Danas je jako važno šta okolina misli o vama. Svesni ste svojih vrednosti ali ipak mislite da svi očekuju mnogo više od vas. Pouzdani ste u ljubavi a to očekujete i od emotivnog partnera. Nema razloga da brinete. Zdravlje je sasvim dobro.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci danas udaraju glavom o zid, Škorpije čeka veoma produktivan dan!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Škorpije očekuje poboljšanje FINANSIJA, dok Blizanci fokus stavljaju na LJUBAV – evo da li će im se isplatiti!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovima danas sve ide od ruke, Blizanci – vreme je da krenete u akciju!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Škorpije bolje da prespavaju ceo dan, Blizanci bi zbog OPSEDNUTI NOVCEM mogli da povrede nečija osećanja

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Škorpije i Jarčevi pucaju OD LJUBAVI, a evo koji znak će danas biti na posebnom TESTU!

Horoskop

TUŽAN DAN ZA PRIPADNIKE OVOG ZNAKA! Spremite se na razočarenje i žestok okršaj sa partnerom – DNEVNI HOROSKOP

Original Article