Rijaliti par ušao je u nezapamćeni sukob zbog kojeg su morale da reaguju snage obezbeđenja.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ušli su u novi, žestoki sukob, a u jednom trenutku moralo je da reaguje i obezbeđenje.

Njihove svađe, poslednjih nedelja, postale su gotovo svakodnevne, a par se ne libi da jedno drugom uputi najgore uvrede.

– Marš, smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude. Kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da mi gleda, ti mene da izbacuješ iz paba – vikala je Aneli.

– Klošarko jedna najgora, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad ste završili zauvek. Sve je u pravu Asmin, sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde – rekao je Janjuš.

– Hoćeš i mog brata da razvališ, ološu neviđeni? Boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj, šta mi radi čovek, ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati. Ovde sam radi svog deteta, ali ne mogu više. Obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako -govorila je Aneli, dok su je ostali zadrugari tešili.

Marija Šerifović krstila sina Marija! Svečani čin obavila na dan slave, ovo su detalji

sledeća vest

Originalni tekst