Influenserka i pevačica Luna Đogani u drugom je stanju i svakodnevno uživa u trudnoći, međutim, sada je veoma zabrinuta, pa se obratila fanovima za pomoć.

Naime, Đoganijeva je na Instagram “storiju” podelila apel u kojem je zamolila pratioce da joj pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje.

Foto: printscreen instagram

 

Da li neko zna ko se razume, gde možda u Srbiji možemo naći insulin za pse, tačnije Caninsulin? Rečeno je da se insulin za pse više ne proizvodi kod nas… . Hitno nam treba za našu Loli. Ili ako znate da ima negde kod vas preko. Hvala – napisala je Luna.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Uskoro stiže drugo dete! Luna otkrila da li će Marko prisustvovati porođaju!

sledeća vest

Originalni tekst