Astronomske cene po kojima se izdaju nekretnine je već duži period goruća tema u Novom Sadu. Stanodavci kao da se utrkuju ko će staviti „luđi“ oglas ne bi li na taj način privukli potencijalne stanare, ili barem pažnju šire javnosti.

Ovog puta, oglasio se još jedan preduzetnik sa svojom ponudom nekretnine za izdavanje u srcu starog grada. Pogodićete, po veoma „povoljnoj“ ceni. Kako je navedeno u oglasu, u pitanju je stan u Radničkoj ulici veličine 35 m2, koji je namešten „u fulu“, za pišljivih 370 evra mesečno.

Stan za izdavanje Radnička
Foto: Twitter / PatogeniP

Da bi bolje objasnio kome je namenjen, stanodavac je naglasio da stan „nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara, već je namenjen bogatijim ljudima sa juga Srbije ili iz Bosne“.

Da li je oglašivač bio samo ironičan, ne znamo, ali je svakako izazvao reakcije na društvenim mrežama.

– Tačno se vidi da je za bogataše, nema TV, a namešten stan. To je za ljude sa dva Iphone-a, što ne gledaju „Pink“ – napisao je Goran iz Pančeva.

– Opravdano. Ipak je ovo nameštaj Forma Ideale – prokomentarisao je Igor.

– Pa ovo je potcenjeno. Ja da imam ovakvu gajbu ne bih izdao bez 900€ + 12 meseci unapred – ironičan je bio jedan Tviteraš.

– E moja radnička klaso, s**em ti se na ulicu – besno je napisao drugi.

Da li je u pitanju ozbiljna ponuda ili samo zafrkancija, zasad nije poznato, ali ne bi nas začudilo da pomenutu nekretninu vlasnik izda za traženu rentu jer su cene zaista otišle u nebesa.

Podsetimo, u poslednje vreme je jedan stanodavac za stan na Bulevaru oslobođenja tražio 790 evra, plus depozit u iznosu od dve mesečne rente, a drugi je za minijaturnu garsonjeru tražio 150 evra za dnevni najam.

Za nevericu, posebno uzevši u obzir mizerni životni standard većine građana.

Garaže plaćamo kao garsonjere, a cena kvadrata prelazi 3.000 € (FOTO)

Original Article