Jedna od novijih pjesama Aleksandre Prijović “Sve po starom“, vrlo brzo postala je veliki hit i sada broji preko 34 miliona pregleda. Tako je posebno zanimljivo da je ova numera bila namijenjena drugom pjevaču.

Pjevačica nikad nije krila da je za ovu pjesmu posebno vezana i kako je često rasplače na koncertu. Tako je na jednom koncertu priznala da je ovu pjesmu trebao otpjevati njen kolega Bojan iz “Lexington benda“.

Tako je ovu pjesmu namjenski za Bojana napisao njen suprug Filip Živojinović, ali na kraju ipak je završila kod njegove supruge.

  • Pjesma “Sve po starom“ pisana je za Bokija. Ali Boki, samo da ti kažem, kakve vi pjesme imate, pa valjda i ja zaslužujem jednu ovakvu – rekla je Aleksandra Bojanu na njenom koncertu u Novom Sadu, te mu zahvalila što sa svojom suprugom prisustvuje njenom spektaklu.

Bojan se na ovu temu dosad nije oglašavao, ali je za Grand prokomentarisao uspjeh svoje mlađe koleginice.

  • Mislim da sve vezano za Aleksandru nije fenomen, već je sve zasluženo! Kada kažemo pet Arena u Zagrebu, ko je to napunio u posljednjoj deceniji? Tri Arene u Beogradu, rijetko ko to može, samo naše najveće zvijezde. Sretan sam zbog toga što se vraća prava pjesma na velika vrata, ona je to pokazala. Ona je izuzetan čovjek i primjer mlađim generacijama, ponašanje, stav. Ona je jedna kompletna zvijezda – objasnio je Bojan.

Originalni tekst