Reper se prisetio školskih dana, ali i prvih koraka u muzici.

Igor Panić Nući je priznao da, iako je godinama na sceni, tek od skoro shvata da je popularan. Nekoliko godina života je proveo u Smederevu, odakle je i rodom, a početkom dvehiljaditih se preselio u Beograd.

– U Bijeljini sam proveo dve godine, a onda sam u Beogradu od neke 2001.-2002. Tata je arhitekta, a mama je ekonomista, ali je većinu vremena provela sa Markom i sa mnom, Marko mi je inače rođeni brat – rekao je on.

Foto: ATAIMAGES

 

Nući je odrastao na Novom Beogradu i ističe da je imao sreću da živi kako se nekada živelo – kada su mame zvale decu na ručak sa terase, kada se vreme za polazak kući gledalo po tome kada se pali ulična rasveta, a onda pitali ljudi po ulici koliko je sati i jurilo se kući ako kažu da je 9.15. A muzikom je počeo da se bavi praktično još u osnovnoj školi.

– Dugo sam pisao tekstove bez ikakvog instrumenta, samo pišem rime na papiru i to sam radio 3-4 godine i onda sam tek, u osmom razredu snimio svoju prvu pesmu u nekom, kao, studiju u nekom stanu – priča Nući, koji tekstove nije voleo da pokazuje:

Foto: ATAIMAGES

 

– Kad sam snimio tu prvu pesmu, u tom, da kažem, nekom improvizovanom studiju, tada je to bilo dosta onako intrigantno da neko izbaci pesmu, onda je to bilo i u školi i ismevanja i ovoga i onoga, sa muške strane, devojčicama je to uvek bilo slatko. Ali, prvo nisam imao hrabrosti, ja sam pisao 3-4 godine i onda sam od jednog drugara koji je isto sa Novog Beograda čuo da je neki njegov drug snimio neku pesmu, a on godinu dana mlađi od mene, ja reko nemoj da me zezaš kao gde si i kako si uspeo da snimiš, kako ja da odem sa 14 godina u studio neki, gde je taj studio, šta je to, ko je to. On mi da broj, pozovem, zakažem taj neki jedan termin koji je bio u to vreme 1.000 dinara, a meni je 1.000 dinara kao kuća i ja skupim to od užine i snimim svoju prvu pesmu. Nisam nikome pričao, gde da kažem tati i imami da snimam pesmu, imam 14 godina, tako da sam skupljao od užine – kaže Nući, prenosi Blic.

Milan Milošević jasno dao do znanja šta misli o Dušičinom povratku na Pink: Nisu se čuli, ali je imao šta da joj poruči

sledeća vest

Originalni tekst