Glavna tema medija i društvenih mreža, od kako su Hejli Biber i njen suprug Džastin Biber započeli vezu, jeste njeno upoređivanje sa pevačevom bivšom devojkom, Selenom Gomez.

APfoto

Selena Gomez

Mnogi su spekulisali kako Hejli kopira Selenu, jer je navodno Džastin još uvek nije preboleo, pa na taj način pokušava da ga zadrži uz sebe, međutim, cela situacija je otišla predaleko, te je Selena stala u odbranu slavne manekenke i javno joj pružila podršku. 

Ona je otkrila kako ju je Hejli kontaktirala jer svakodnevno dobija velike količine negativnih poruka, kao i pretnje smrću, te se uplašila za svoju bezbednost. 

Reuters

Hejli Biber

Gotovo svakodnevno, posebno na TikToku fanovi ove dve zvezde su sukobljavaju, ali su ipak brojniji oni koji gospođu Biber nazivaju “lošom devojkom”, smatrajući da sve radi namerno kako bi “prozivala” ili “povredila” svoju suparnicu. 

Instagram printscreen

Selena Gomez oglašavanje na Instagramu

– Hejli Biber me je kontaktirala i kazala mi da joj stižu  i pretnje smrću, pored ostalih, negativnih komentara. To nije ono za šta se ja zalažem. Niko ne treba da doživi mržnju ili maltretiranje.. Uvek sam se zalagala za dobre odnose i stvarno želim da sve ovo prestane – poručila je ona, uz emotikon srca. 

Inače, od kako je započela je cela hajka, ni Hejli ni njen suprug, pevač Džastin Biber se nisu oglašavali na ovu temu, iako se Selena par puta oglasila. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst