Poznati violončelista Stjepan Hauser jedan je od najvećih zavodnika u regionu, ali i šire, a njegov ljubavni život uvijek ostavlja upitnike iznad glava mnogih.

Iako često objavljuje prisne fotografije s različitim ženama, sad je u svojim pričama na Instagramu snimio videozapis pa otkrio da bi ova žena mogla biti ta.

”Uzdravlje, ljubavi moja. Pogledaj šta sam opet za tebe organizovao. Bože moj, kakav spektakl”, govorio je Stjepan dok se s čašom šampanjca pridruživao misterioznoj brineti na balkonu.

Iz spavaće sobe čuje se zvuk jazza, a tajanstvena brineta na balkonu, u prozirnoj haljini podiže čašu šampanjca i gleda u vatromet u daljini.

”Misteriozna dama. Misteriozna dama. Ona je ona prava, zapravo. Ona je ona prava. Niko ne zna ko je ona. To je tajanstvena dama”, ponavljao je Hauser u kameru.

Kad je krenuo vatromet, Hauser se nije prestao diviti, a potom je prigrlio svoju damu, koja je lice sakrila od kamere pa mu stavila glavu na rame.

Hauser je s brinetom pozirao već nekoliko puta, ali još nijednom nije otkrio o kome se radi i je li to zaista njegova partnerka.

Originalni tekst