Nakon kraha braka, Haris Džinović izneo je brojne detalje iz braka, ali i bez zadrške govorio o bivšoj ženi Melini.

Pevač Haris Džinović i njegova 29 godina mlađa supruga Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi, a o njihovom razvodu ne prestaje da se priča.

Foto: ATAIMAGES

 

On je u više navrata isticao da joj je ispunjavao sve želje, te da je ona poslednjih godina sve više sama putovala, izlazila i provodila se, dok je njega stavljala po strani.

Melina je bez ikakvog objašnjena napustila porodičnu vilu na Senjaku, dok je Haris tu ostao sa njihovim naslednicima. On je otkrio da je iz kuće odnela sav nakit, markiranu garderobu, skupocene torbe i cipele, sve što joj je godinama kupovao i za šta je izdvaljao na desetine hiljada evra.

Foto: ATAIMAGES

 

Džinović ne krije da je sve dopuštao supruzi, ali ona je jednom prilikom ispričala šta Haris ipak nikada nije želeo da ona promeni, a Melina je to za sve ove godine ispoštovala.

– Moj suprug ne dozvoljava promenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i negovana, to mi je važnije od odeće – rekla je jednom prilikom Melina.

Đina Džinović ne može više da ćuti: Uputila javne pretnje, haos u vili na Senjaku

sledeća vest

Sport

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu! Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Kakav šok! Janik Siner se povukao sa mastersa u Rimu! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Bajern se opasno igra sa svojim ugledom... Štutgart razbucao Bavarce!

Originalni tekst