Pevač je od danas i zvanično slobodan, a nakon izlaska iz sudnice osvrnuo se na bivšu suprugu.

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se Haris i Melina Džinović razvode nakon 22 godine zajedničkog života.

Haris je u sud danas došao vidno raspoložen, a po izlasku se obratio medijima.

Najpre, Džinović se našalio: „Ne, nisam zvanično razveden jer sam slučajno došao na sud.“, nakon čega je odgovorio na pitanje iz kog razloga ročištu nije prisustvala Melina:

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne znam što nije došla, to pitajte nju – rekao je Haris i dodao da je sada zvanično razveden:

– Dve strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud – govorio je Haris i nastavio:

Foto: Novak Đurović

 

– Naravno da mi znači Kanova podrška, ne sada nego uvek. Ne znam da li verujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne verujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi napamet da proveram. Jedno od dvoje naslednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu – rekao je Haris, piše Kurir.

Drama kod Ivaniševića, neosnovano blokirao račune bivšoj ženi! Tužio ju je, dokumenti ga demantuju: Ovo su detalji

sledeća vest

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO) Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst