Modna dizajnerka Melina Džinović prije nešto više od nedelju dana Harisu Džinoviću je upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom, nakon čega je nastala neviđena drama.

Džinović je sad uhvaćen ispred pomenute kuće, a najprije su ga snimili ispred vile na Senjaku kako baca đubre.

Tom prilikom zabilježen je i momenat kada je Džinović pljuvao na ulici, a nakon toga je sjeo u svoj automobil i zaputio se ka apoteci, što su zabelježile kamere “Paparaco lova”.

U apoteci je Haris pazario preparat koji stalno uzima, dok je onda otišao da se relaksira u jednom teniskom, sportskom centru, gdje nerijetko odlazi.

Podsjetimo, Haris Džinović je u velikoj ispovijesti za “Blic” otkrio da su Melina i on spavali u odvojenom sobama i sastajli se samo za intimne odnose.

Nakon tih izjava, Džinovićka je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Džinovićka je, inače, svojevremeno kod plastičnog hirurga oblikovala grudi i zategla donji dio stomaka, o čemu već godinama šuti.

Naime, kada se drugi put porodila, trebalo joj je nekoliko mjeseci da povrati staru liniju. Pošto je sa Džinovićem donijela zajedničku odluku da više ne proširuju porodicu, konsultovala se sa njim vezano za operacije, pa ga je molila da joj plati iste u inostranstvu.

Džinović je tada džentlmenski preuzeo na sebe plaćanje, riješivši da to bude njegov poklon.

(Express / Plusonline.rs)

Originalni tekst