Miljana Kulić, koja se trenutno nalazi u Beču, tvrdi da su ona i Lazar Čolić Zola ponovo u emotivnoj vezi

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić, trenutno se nalazi u Beču, gde je došla na, navodno, poziv svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole.

Stvari, ipak, nisu išle baš po planu, pa do susreta, kako je Kulićeva tvrdila, nije ni došlo.

Da stvar bude smešnija, Zola je Miljani postavio uslov i od nje tražio da na TikToku igra mečeve sa Filipom Carem. Ukoliko Miljana pobedi, on bi pristao na to da se vidi sa njom.

S obzirom na to da je rezultat bio nerešen, Car je odlučio da finalni meč odigraju u subotu, međutim, Miljana se sa tim nije usaglasila.

Foto: ATAIMAGES

 

Sada se, na jednoj Instagram stranici, pojavio snimak u kojem je Kulićeva pričala da su ona i Zola, zapravo, sve vreme zajedno, ali da Zola to nije želeo da otkrije do 10. februara.

– I šta se dešava dalje? Dešava se to da ja danas otkazujem meč sa Carem, jer ne želim više da varam ljude, nego želim da objavimo na storiju da smo zajedno. On (Zola), naravno, na to ne pristaje, do 10. februara da obmanjujemo naciju. Naravno, ja sam spakovala stvari, otišla, rekla Filipu da ne želim da obmanjujem naciju, došla ovde u hotel, biću ovde do utorka, srede i vraćam se za Niš da budem sa svojom porodicom – čuje se kako Miljana priča u snimku.


sledeća vest

Originalni tekst