Sinoć je Milica Pavlović održala koncert za pamćenje u Novom Sadu.

Pevačica je sinoć u Spensu napravila pravi spektakl, promenila je i nekoliko skupocenih kostima, koji su specijalno kreirani za ovu priliku. Milica je svoje fanove iznenadila i sa specijalnim gostima, a to su bili Boban Rajović i Nikolija.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Ipak, jedna situacija tokom koncerta iznenadila je publiku, pa i samu pevačicu. 

Naime, u jednom trenutku je ispred Miličinih nogu doleteo medvedić, a jedan detalj je svima privukao pažnju.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Na plišanoj igračci bila je zakačena pozivnica za venčanje.

– Piše ovako: „Molimo vas da potvrdite dolazak do 20. juna. Venčanje je u restoranu u pola pet u Aleksincu.“ Je l’ mogu sada da potvrdim dolazak? Slavimo ljubav. Menadžment, upišite mi taj datum. Ja idem na venčanje u Aleksinac – poručila je Milica pred mnogobrojnom publikom u Spensu. 

Milici je nepoznati muškarac uručio pozivnicu za sopstveno venčanje, a ona je javno potvrdila svoj dolazak.

Njoj ne smeta što je njen otac postao žena i bavi se prostitucijom: Evo kako izgleda ćerka Elektre Elit, izrasla je u pravu lepoticu (VIDEO)

sledeća vest

TV

Ako Zapad bude nametao svoj mir, Putin će biti prinuđen da reaguje! Stvara se nova mapa Starog kontinenta! (VIDEO) Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO) Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst