Nenad Macanović Bebica nakon raskida od Miljane Kulić ne prestaje da se prepucava sa porodicom Kulić. On je ovog puta otišao korak dalje, pa je nesuđenu taštu nazvao alkoholičarkom!

Nenad Macanović poslednjih mesec dana svakodnevno se prepucava sa porodicom Kulić, pljušte optužbe i sa jedne i sa druge strane, a kada ga je Marija optužila da im duguje novac, on je odlučio da ode korak dalje. Na svom Instagramu potkačio je Mariju i napisao da ona konzumira alkohol gotovo svakodnevno.

Foto: Instagram

 

– Molim sve novinare kada zovu g. Versače za intervju da to bude u periodu od 08: 00 do 08: 30 jer je u tom periodu pri čistoj svesti i na baš zdravoj pameti i s malom dozom alkohola, a posle toga ulazi u režim iluzija i onoga kako bi ona jedno zlo pokretno želela da bude! Živeli! Turio Siniša – napisao je Bebica i postavio sliku ispred svoje porodične kuće u Kotežu, gde se vratio kada se posvađao sa Miljanom Kulić. 

Foto: Instagram

 

Očekuje se Marijina reakcija, a sigurno je da mu neće ostati dužna i da će pokopati nekim novim informacijama. 

Foto: Printscreen/Instagram

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rat ne jenjava! Bebica zapretio Mariji Kulić iznošenjem prljavog veša:

sledeća vest

Sport

Srbija bez Bogdana i Milutinova srušila Brazil!

Mundobasket

Srbija bez Bogdana i Milutinova srušila Brazil!

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Brazil sa 89: 85 u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Svetskog prvenstva. Ekipa Svetislava Pešića položila je ispit u prijateljskom meču odigranom u kineskom gradu Šenženu i uspela da slavi nakon izuzetno dramatične završnice.

Zvanično! Reprezentativac Srbije ima novi klub! Oštre reči iz Intera o Samardžiću: Nije bilo poštovanja

Originalni tekst