Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica ne prestaju da se svađaju.

Danas je par ušao u žestoki klinč, nakon čega je Teodora krenula da lomi i baca stvari po spavaćoj sobi, a onda je rešila da stavi tačku na njihovu vezu.

– Slobodno radi šta hoćeš, ja sam ti rekao radi ono šta misliš da treba – rekao je Nenad Macanović Bebica.

– Ja nisam ništa uradila, a ti slušaš šta drugi rade, nepravedno se ponašaš – rekla je Teodora Delić.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Imam i ja pravo da grešim, kad budem shvatio da grešim, izviniću se – rekao je Bebica.

– Hoćeš da prestaneš? – pitala je Teodora.

– Hoću, ali kada me prođe – rekao je Bebica.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Šta kad te prođe? Njihove priče, šta sam uradila? E sada ćemo da završimo skroz i mrš odavde. Sad završavamo jer sam ja tako odlučila, kraj je svega – urlala je Teodora.

– Tako je – rekao je Bebica.

– Da se ja nerviram zbog svega – rekla je Teodora.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ne bacaj stavri – rekao je Bebica.

– Razbijaću šta ja hoću, besna sam, završili smo. Mogu da lomim šta ja hoću, ja lomim svoje stvari, tvoje stvari nisam takla – rekla je Teodora.

– Pokupi svoje stvari i idi, prestani da lomiš – rekao je Bebica.

Nakon što je smanjila grudi, Ceca je otišla na još jednu operaciju:

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Dragan Đilas je danas nastavio svoj sunovrat. Poslednjih dana je zaista psihički i mentalno popustio. Pre pet dana, u emisiji „Utiskak nedelje“ Đilas je naglas računao i napravio tri katastrofalne računske greške. Rekao je da on može da razgovara sa 30 građana na sat, za 10 sati to je 6 do 7 hiljada, rekao je Đilas! Dete u drugom razredu osnovne škole zna da je 30×10=300, a ne 6 do 7 hiljada. Đilas je dalje naglas pogrešno računao – 7 hiljada dnevno, to je za godinu dana (365 dana) – 80 hiljada!?! 7000×365 nije 80.000, već 2.555.000! Đilas je svoj račun završio trećom greškom kada je rekao da 7 hiljada, puta 365 dana, tokom 10 godina, iznosi 800.000! 7000x365x10 nije 800.000 već 25.550.000! Đilas tvrdi da je završio mašinski fakultet. Kako je mogao da završi ovaj fakultet sa katastrofalnim znanjem matematike? Da ponovim, Đilas kaže da je 30 puta 10 jednako 6 do 7 hiljada!

Uznemireni su i Srbi i Bošnjaci! Vučić o incidentima u Novom Pazaru: 21 kamion ušao u Šestovo, deo naseljen Srbima Gledajte dokle taj bezobrazluk ide! Vučić o pozivu Kvinte: Video sam da neki pokušavaju da drže pridike Srbija će se suprostaviti NATO-u! Predsednik Vučić ima tri pitanja za Alijansu! Srbima počele masovno da stižu ove koverte! Ko je krio poreklo imovine, sledi mu drastična kazna

Originalni tekst