Jelena Karleuša objavila je dva albuma “Alfa” i “Omega”, ali su se u prvom trenutku mnogi razočarali jer nije bilo dueta “La bomba” sa brazilskom zvezdom Pablom Vitarom. Jelena je ovu pesmu snimila sama, a sada je procurio i duet koji je sve raspametio.

Kako se komentariše po društvenim mrežama gde se ovaj duet širi brzinom munje – “pesma kida”.

Foto: Promo

 

“Da li je moguće da je neko pustio duet u javnost?!”, “Ali zašto ovoga nema na novim albumuma?”, “Kakva pesma, ljudiii, kakav hit”, “Želimo spot za ovaj duet”, “Ma rokajjj, kakva pesmetina”, samo su neki od komentara.

Jelena se ovim povodom još nije oglasila, a kako prenose domaći mediji, pravi razlog zbog kog se duet nije našao ni na jednom od njena dva nova albuma “Alpha” i “Omega” ne leži sa Jelenine strane.

– Jelena i Pablo su u kontaktu i tu nije bilo nikakvih problema. Jednostavno, nije postignut dogovor između Pablovog brazilskog izdavača i Universal studija koji stoji iza Jeleninih albuma. To je najveća kuća na svetu, ali Pablo jednostavno nije mogao da sklopi dogovor sa njima – rečeno je za domaće medije od izvora upućenog u celu priču.

Bilo kako bilo, fanovi obe strane sada su bar u mogućnosti da pesmu čuju celu, kako je trebalo da zvuči u originalu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst