Pjevač Hanad Džehverović proslavio se učešćem u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima „Zvezde Granda“ koje mu je preko noći promijenilo život iz korijena.

Zakleti roker tražen je i voljen na cijelom Balkanu, ali kao što to često bude, počeci nisu bili ni malo laki.

Danas uspješan pevač imao je periode života kada nije imao dovoljno novca ni za izlazak u grad sa prijateljima, međutim kreativnosti mu nikada nije nedostajalo, pa je otkrio trik kojim se poslužio jednom prilikom.

–Naučio sam jedan trik. Moje društvo i ja negdje smo našli da treba uzeti pivo i uliti u tanjir, te ga pojesti kašikom kako bi te uhvatio alkohol – ispričao je roker i dodao:

–Nismo sjedili i kukali već smo smišljali kako da se dobro zabavimo i kada nemam dovoljno novca. Zahvalan sam za sva iskustva jer sam naučio da se ponašam i kad imam i kada nemam.

Isak i Hanad se privatno druže, a zajedno su bili u duelu u kome je Šabanović odnio pobjedu. Džehverović je otkrio da li je među njima bilo ljubomore.

–Prošla sezona ide i meni se javlja moj prijatelj Mahir Mulalić i kaže prijavio ti se još jedan tvoj roker. Kada sam ga čuo jedva sam čekao da ga upoznam i čujem uživo. Onda se igrom slučaja desilo da nas izvuku zajedno – počeo je Hanad o poznanstvu sa Isakom.

–Htio sam reći ko god bude sa mnom u duelu da jedva čekam da ga izbacim, međutim kada sam vidio da je Isak sa mnom, samo sam mu pružio ruku i imao respekt. Zamolio sam ga da damo svoj maksimum i da ljudima pokažemo šta je pravi rok end rol – otkrio je Džehverović i dodao:

– Sve vrijeme sam ga bodrio, on je drhtao od treme, Ja sam znao da će mu se desiti ovaj uspjeh koji mu se i desio. Osoba sam koja se stvarno raduje tuđem uspjehu.

(Express/Grand)

Bahata Dalila uživa kao razvedena žena: Skida se u klubu, baca pare i kiti pjevačice

The post Hanad Džehverović progovorio o prijateljstvu sa Isakom i Mahirom Mulalićem: Radujem se tuđem uspjehu appeared first on Express.

Original Article