Hamza Gušić uspio je da se plasira u sedmi krug „Zvezda Granda“, ali tek nakon baraža. Iako ga je žiri prodržavao, žiri mu je našao zamjereke. Bosanac mu je rekao da je tek sad otpjevao pjesmu Ljube Aličića onako kako treba.

-Ubio si Boga- rekao mu je član žirija.

Pjevač otkriva ko su njegovi vatreni navijači, ali i da će mu nedostajati šale i zezanje sa Marijom Šerifović i ostatkom tima.

Da li se Bosanac šalio ili si stvarno „ubio Boga“ pjevajući pjesmu Ljube Aličića?

Ne znam da li se šalio, ali zadnja dva kruga sam vrhunski odradio. Tako misli i mentorica Marija i naš tim koji radi s nama. Peti i šesti krug do sad najupečatljiviji. Jako cijenim Bosanca i hvala mu na lijepim savjetima i pohvalama.

Šta kaže mentorica Marija Šerifović?

Marija je zadovoljna do sada pokazanim u takmičenju. Idemo sad jako do finala to nam je cilj.

Jesi li sretan što se bliži kraj takmičenja?

U jednu ruku jesam jer tek tada počinjemo samostalnu karijeru, a u drugu nisam, jako je lijepo druženje s kolegama u takmičenju i na probama naše zezancije. Jako nam je lijepo s Marijom i zabavno.  

Kakva je konkurencija?

Konkurecija je jaka, ali ne gledam to kao konkurenciju. Svi imamo taj X faktor koji može odnijeti pobjedu.

Ko ti je najveća podrška?

Podrška su moji roditelji, supruga i prijatelji, ali najveća podrška od svih su moja djeca Evelin, Ema i Din. Kad gledaju na televiziji je navijanje, pjevanje. Svaku pjesmu su naučili napamet do sad što sam pjevao u takmičenju.

N.N.

Originalni tekst