Golgeter je svojoj dragoj, naslednici folk zvezde, priredio romantično iznenađenje.

Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim boravi u Španiji.

Cecina naslednica ne krije da joj prija prorodičan život, a kako bi se posvetila suprugu i najmilijima, Anastasija se povukla sa društvenih mreža, na kojima je znatno manje aktivna nego što je to slučaj bio ranije.

Sada je pokazala kako uživa u Sevilji, a kako možemo da zaključimo, Nemanja se trudi da svojoj supruzi ulepša svaki trenutak.

Ražnatovićeva je pozirala u restoranu, gde ju je sačekalo romantično iznenađenje od Gudelja. U ruci je držala crvenu ružu, dok je ceo sto bio prekriven laticama iste boje.

Ivana Žigon za Informer, nakon stravičnog masakra u Moskvi: Plačemo sa Rusijom, koja je u svakoj nevolji Srbiji stizala prva

sledeća vest

TV

Bombardovali su nas 24 časa dnevno! Na braniku otadžbine se osetila prava žestina agresije 78 dana pakla! NATO avioni sejali smrt!

Live TV

78 dana pakla! NATO avioni sejali smrt!

Oni su heroji, koji svakodnevno požrtvovano, rizikujući sopstvene živote spasavaju tuđe. U „Info jutru“ gostovali su Dragan Čubra, komandir vatrogasno-spasilačke čete u VSB i Miloš Majstorović, vatrogasac.

NATO otrovi nas i dalje ubijaju! Vreme raspada urana meri se milijardama godina!

Live TV

NATO otrovi nas i dalje ubijaju! Vreme raspada urana meri se milijardama godina!

Pored nenadoknadivog gubitka ljudskih života i ogromnih ekonomskih posledica koje je NATO bombardovanje SR Jugoslavije 1999. ostavilo na našu zemlju, strašnu opasnost predstavljaju i posledice po zdravlje građana. U ogromnom porastu su maligna oboljenja, sterilitet i autoimune bolesti, kao i mentalne smetnje kod dece! U „Info jutru“ na ovu temu govorili su dr Vanja Milošević, ginekolog i dr Gradimir Dragutinović, radiolog.

NATO agresija je bila brutalna, ali je narod bio na mestu! Nikada nismo bili bliži jedno drugom!

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst