Fudbaleri Granade i Las Palmasa odigrali su nerešeno 1:1 u meču 23. kola španske La lige. Ovaj rezultat pogoduje i jednoj i drugoj ekipi, mada gosti mogu biti nešto zadovoljniji ovakvim ishodom.

ГРАНАДА НИЈЕ ИЗДРЖАЛА: Реми који може помоћи у борби за опстанак

Foto: EPA-EFE/PEPE TORRES

Domaći fudbaleri ni danas nisu uspeli da upišu prvu pobedu u novoj godini, pošto nisu uspeli da sačuvaju prednost iz prvog dela igre. 

Počeli su izabranici Aleksandrea Medine dobro meč i trudili se da dođu do prednosti što se i ostvarilo krajem prvog poluvremena, kada je posle prekida i centaršuta Ruiza, Bruno Mendez uspeo da postigne pogodak.

Ipak u drugom poluvremenu, sa igračem manje, domaći nisu uspeli da izdrže i pad koncentracije u odbrani ih je koštao primljenog pogotka u 68. minutu koji postigao Pehino, posle sjajne timske akcije fudbalera Las Palmasa. 

Posle ovog meča, Granda je ostala uz Almeriju najslabije plasirana ekipa u La ligi sa svega 12 bodova, dok je Las Palmas deveti sa 32 boda. 

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

HOĆE LI LUKA JOVIĆ PONOVO ZATRESTI MREŽU KANARINACA? Milan nema pravo na kiks ako misli da se bori za skudeto

RUSKI GIMNASTIČARI ŠOKIRALI SVET: Uradili ovo i sad oni što dele sankcije ne znaju šta će

RUSKI GIMNASTIČARI ŠOKIRALI SVET: Uradili ovo i sad oni što dele sankcije ne znaju šta će

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre – Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog „ruske situacije“.

03. 02. 2024. u 21: 06

Originalni tekst