Građanima Srbije od ponedeljka dozvoljen ulaz u Severnu Makedoniju bez PCR testa

0
46

Врз основа на координацијата со министерствата за здравство од регионот, денеска, на седница на Владата на Република…

Posted by Zoran Zaev on Tuesday, October 6, 2020

Original Article