ČUVENI derbi Rio De Žaneira “Fla-Flu” igra se u nedelju od 21 čas

ГРАД СЕ ДЕЛИ НА ДВА ДЕЛА: „Маракана“ подрхтава

Foto: Profimedia

Tokom 90 minuta susreta između Flamenga i Fluminensea Rio de Ženerio će biti podeljen. U nedelju na čuvenoj „Marakani“ igraće se 445. duel velikih rivala, ovoga puta u okviru brazilskog šampionata Serije A.

Značajan megan dva tima koja se nalaze pri samom vrhu tabele, obzirom da se Botafogo sjajnim izdanjima izdvojio na čelnoj poziciji. Svaki kiks rivale udaljava od borbe za tron. Uz to, vrh tabele je jako zgusnut, tako da bi eventualni neuspeh mogao da ima i veće posledice. Flamengo deluje da je u boljoj formi, iako je remizirao u prethodnoj rundi sa Palmeirasom. Sa druge strane, Fluminense se posle odličnog početka sezone, jako muči u poslednjih mesec dana, i igra toplo-hladno. Ipak, kod kuće je konstantan i nema niti jedan poraz. Međutim, stadion im ovoga puta neće biti velika prednost jer na istom nastupa i Flamengo.

Dve ekipe su već pet puta igrale u 2023. godini. Tri puta u prvenstvu Karioka, gde je Fluminense  odneo dva trijumfa (2:1, 4:1), Flamengo jedan (2:0). Nedavno su igrali dvomeč (0:0, 2:0) u kojem je Flamengo bio bolji. Teško je izdvojiti ove rivale ako se pogleda ukupan učinak – Flamengo ima blagu prednost sa 162 pobede naspram 141 Fluminensea, dok je isti broj puta susret završavao nerešeno. Kada je veliki ulog, kao što je sada, obično ne izostane efikasan megan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Originalni tekst