Više od pola miliona putnika iz 182 zemlje glasalo je za najbolja evropska odredišta 2022. preko sajta europeanbestdestinations.com. Od preko 400 destinacija, pobedu je odnela – Ljubljana.

Ljubljana je grad za radoznale i avanturističke duše. Ponosna zelena prestonica Slovenije poziva sve skitnice željne kulture, umetnosti, zabave i prostranih zelenih površina koje pružaju opuštenu atmosferu, piše B92.

Ne posećuju samo putnici iz celog sveta Ljubljanu, glavni grad Slovenije. Cele delegacije gradonačelnika, savetnika za životnu sredinu i urbanista posećuju Ljubljanu da bi razumeli zeleno čudo ove jedinstvene prestonice u Evropi.

Konglomerat živopisne istorije i prirodnog nasleđa krasi veliko srce Ljubljane. Vaša prva poseta sigurno neće biti poslednja.

U autentičnom šarmu Ljubljane najviše uživaju oni putnici koji se vraćaju zbog divne kulture, kuhinje i raznolikog gradskog života.

Ove godine rezervišite svoje letove do Ljubljane, kao i smeštaj, obilaske i aktivnosti u Ljubljani i otkrijte zašto je najbolja evropska destinacija 2022. godine.

Ljubljana postaje prvi evropski grad bez otpada

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)