Dragan Aleksić, muž Helene Topalović, bio je u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije Hepi Jelenom Dimitrijević, koju je prevario sa pevačevom ćerkom.

Dragan sa Jelenom takođe ima dete, a kako se ranije pisalo, Dimitrijevićeva je prolazila kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je Helena u vezi sa njim.

Voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila – pričao je tada izvor koji je blizak atraktivnoj plavuši i dodao da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku:

Foto: printscreen instagram

 

Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat – ispričao je izvor tada, pa nastavio:

Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici.


sledeća vest

Originalni tekst