Potvrda da je Timi Maks Elšnik novi fudbaler Crvene zvezde stiže i iz Ljubljane. Olimpija je definitivno pristala da proda vezistu šampionu Srbije.

ГОТОВО ЈЕ! Словенци потврдили велики трансфер у Звезди, открили и детаље

foto: EPA

Novinar Jaka Kozmelj donosi na sajtu Sport kluba Slovenija informaciju pod naslovom: „Saga je gotova: Olimpija prodala Elšnika Zvezdi“.

Elšnik će biti plaćen 1.500.000 evra, uz realne bonuse koji Olimpiji mogu da donesu još 500.000.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Reprezentativac Slovenije će biti u rangu srednje plaćenih igrača Crvene zvezde, zarađivaće oko 40.000 evra mesečno. Ugovor će biti potpisan na tri godine.

Elšnik je na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj bio starter na sve četiri utakmice Slovenije, ostavio je dobar utisak i nije bilo realno da ostane u Olimpiji. Najkonkretnija je postala Crvena zvezda, pa nastavlja karijeru na Marakani.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Timi Maks Elšnik je suštinski već Zvezdin, ostaje samo da posle dolaska u Beograd u toku petka obavi lekarske preglede i potpiše ugovor.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o „velikoj trojci“: Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst