Sino se odralo prvo polufinalno vee „Pesme za Evroviziju“, a pesme koje su izvedene pre samo 13 sati na Jutjubu ve imaju veliki broj pregleda.

Srbija e u subotu izabrati pobednika „PZE“ koji e predstavljati nau zemlju na „Evroviziji“, a sinoje izabrano osam takmiara koji su ostali u trci za prvo mesto.

Iako drugo polufinalno vee treba da se odri tek sutra, mnogi pobedu prognoziraju jueranjim kandidatima, meu kojima su se naleAnela Ignjatovi Breskvica sa pesmom „Gnezdo orlovo“, Zorja Paji sa pesmom „Lik u ogledalu“ i Lena Kovaevi sa numerom „Zovi me Lena“.

Breskvica ubedljivo vodi sa 233.000 pregleda, a da se publici najvie dopala njena pesma svedoi i to to je po pregledima drugo mesto zauzela Zorja Paji sa „samo“ 124.000 pregleda!

Daleko ispod njih dve nalazi Lena Kovaevi sa 69.000 pregleda, a zatim i svi ostali kandidati.

Da li e i nakon druge polufinalne veeri Anela biti nadomak pobedeostaje nam da saznamo, a ko je bio va favorit u sinonjem polufinalu moete glasati uInformerovoj anketi, na OVOM linku.

Hrvat platio glavom zbog Aleksandre Prijovi! Gradonaelnik Zadra smenio direktora dvorane u kojoj pevaica treba da odri koncert

sledea vest

Originalni tekst