Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta već godinama su u turbulentnom odnosu, a sada je po svemu sudeći ponovo došlo do kulminacije.Ana je odlučila da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i otkrila da je riješila da presavije tabak, a kao po običaju, pale su i teške riječi, te je pjevačica poručila “Vidimo se na sudu!”.Nikolićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila djelić njihove svađe koja je počela iz zasad nepoznatih razloga, u kojoj joj je Đurić zaprijetio Centrom za socijalni rad.

– Ovako se ponaša taj veliki otac… I tako skoro sedam godina. Sada se stvarno vidimo na sudu, a ja ću lično dozvoliti da bude otvoreno za javnost.

Po svemu sudeći do pomirenja u skorije vrijeme neće doći.

Podsjetimo, Nikolić se prošle godine žestoko obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

– Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živjeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci djeteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promijeni, promjena će se i desiti – bio je iskren njen bivši suprug, a prenio je “Hello”, što je Anu vjerovatno izbacilo iz takta, pa je riješila da na Rastin račun iznes niz žestokih optužbi.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst