Tijana Kulić, sestra Miljane Kulić, privlači veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom.

Ona je otputovala u toplije krajeve odakle se redovno oglašava, a poslednjim fotografijama je “srušila” društvene mreže.

Tijana je prvo objavila fotografiju u bikiniju, pokraj bazena, kameri je okrenula leđa, a pozamašna pozadina je bila u krupnom kadru.

Zatim je odradila još par seksi fotografija i snimaka, gde je pokazivala svoje ogromno poprsje da su muškarcima doslovno padale vilice i skakao pritisak zbog prizora. 

Foto: Instagram printscreen

 

“Prava bomba”, “Tićo, goriš”, “najlepša sestra Kulić”, samo su neki od komentara.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Danijela Vujičić odgovorila Ristiću: Pitanje je šta si ti uradio za Srbe na KiM u vreme najžešćih Kurtijevih napada Potpisan Memorandum o izgradnji tunela od Karađorđeve ulice do Dunavske padine

Politika

Potpisan Memorandum o izgradnji tunela od Karađorđeve ulice do Dunavske padine

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, v.d. direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Milan Vranić i ovlašćeni predstavnik kompanije „Power China International Group Limited“ Jang Bo, potpisali su danas Memorandum o razumevanju za izgradnju tunela od Karađorđeve ulice do Dunavske padine, sa pristupnim saobraćajnicama, parkovskim površinama i infrastrukturom.

Miroslav Lajčak  narednih dana u Beogradu i Prištini - Ključna tema smirivanje tenzija na severu KiM Zahvaljujem Egiptu na razumevanju za stavove i interese Srbije u vezi sa KiM! Ivica Dačić o podršci Kaira prema našoj zemlji Formiran tim za praćenje situacije na aerodromu

Politika

Formiran tim za praćenje situacije na aerodromu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je formiran operativni tim koji će svakodnevno razmatrati situaciju na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kako bi se utvrdilo šta može da se uradi da se ona poboljša i da putnici dobiju uslugu koju su platili.

03.07.2023

14: 32 >> 14: 54

Zelenović želi blokadu obilaznica i graničnih prelaza! Deo opozicije ide ka zaoštravanju prozapadnih protesta Gojković i Selaković: Obnavljajući Hilandar obnavljamo Srbiju! (FOTO/VIDEO)

Društvo

Gojković i Selaković: Obnavljajući Hilandar obnavljamo Srbiju! (FOTO/VIDEO)

Komisija za Hilandar održala je danas sednicu u manastiru Kakovo i razmotrila dosadašnji tok radova na rekonstrukciji manastira Hilandar, postradalog u požaru 2004. godine, i utvrdila dalju dinamiku radova tokom ove godine i planove za naredni period, kao i aktuelna pitanja u okviru rekonstrukcije ovog manastira, jednog od najznačajnijih središta srpske kulture i duhovnosti.

Originalni tekst