Oznaka „Made in Europe“ predstavlja garanciju da su ispunjeni određeni propisi i standardi za proizvodnju, ona je znak transparentnosti i poverenja. Gorenje mašine za pranje sudova dizajniraju se i proizvode upravo u Evropi, gde se i nalazi većina njihovih kupaca. To sa sobom donosi niz prednosti, kako za brend i potrošače, tako i za životnu sredinu. Evropska proizvodnja skraćuje lanac snabdevanja, vreme tranzita i vreme isporuke. Takođe, sa sobom donosi i niz drugih benefita, a mi vam otkrivamo koja su to tri najvažnija.

Održivost

Evropska proizvodnja zahteva korišćenje vrhunske opreme za pravljenje uređaja koji pomažu u svakodnevnom životu. Vodeći stručnjaci kreirali su najbolja rešenja koja rade na smanjenju emisije ugljen-dioksida. S obzirom na to sve Gorenje mašine za pranje sudova prolaze kroz fazu planiranja mnogo pre nego što ugledaju svetlost dana, tako da odgovaraju zakonskim i ekološkim zahtevima. Konstantno se unapređuje proces dizajna i proizvodnje kako bi se osigurao minimalan uticaj na našu planetu, od izbora materijala i ekološki prihvatljivih tehnoloških postupaka do manje potrošnje električne energije i vode kada je proizvod u vašem domu i do obezbeđivanja jednostavnog rastavljanja i reciklaže na kraju.

Kvalitet i inovativnost

Evropa je poznata po inovacijama proizvoda i industrije. Godinama je to bila neka vrsta tradicionalne rute koju Evropa inovira, a Kina pravi. Međutim, kada se svaki deo osmisli, razvije i proizvede na istom mestu, to daje veću kontrolu u celom procesu i zaštiti žiga. Gorenje mašine za pranje sudova proizvodi tim profesionalaca koji ugrađuju sve najnovije tehnološke trendove koji najbolje mogu da zadovolje potrebe  kupaca.

Na primer, nove UltraClean mašine za pranje sudova dolaze sa mnoštvom funkcija koje vam olakšavaju život. Ako tražite da uštedite vreme, deterdžent i energiju, funkcija SmartDosing je savršena za vas. Jednostavno sipate deterdžent u posudu i mašina za pranje sudova ga inteligentno dozira tokom celog meseca. Takođe, ove mašine imaju i opciju FastEfficient, koja sa druge strane, pere i suši vaše posuđe do savršenstva za samo jedan sat. Ukoliko tražite ekstra čisto posuđe, možete se osloniti i na ExtraHygiene sa UV tehnologijom da biste obavili posao, jer uklanja 99,9 odsto bakterija i virusa čak i na nižim temperaturama.

Etički rad

Nije tajna da neki delovi sveta koriste prinudni rad robova ili dece u svom proizvodnom procesu. U Evropi, kao i u Gorenju, posebna pažnja se pridaje poštovanju svih zaposlenih i njihovih uslova rada.

Danas se sve više ljudi odlučuje za kupovinu na osnovu evropskog porekla proizvoda. Oni razumeju vrednost lokalnih proizvoda, sigurnost snabdevanja i preduzimanje ekološki odgovornih akcija koje će pomoći u oblikovanju bolje i čistije budućnosti.

Originalni tekst